top of page
LLIBRERIA LLIBRES LLIURES

A la llibreria Llibres Lliures no fem intercanvi de llibres ni els deixem en préstec, els llibres te'ls pots emportar i seran per sempre més teus (o d'algú a qui li hagis regala't). Abans de sortir de la llibreria però, els hi posem un segell que diu "Aquest llibre és lliure, ni es compra ni es ven". El que vol dir que ni nosaltres ni tu ni cap altra persona pot fer negoci amb ell, ha sortit del circuït de venta i és lliure.

#llibreslliures
Llibreria Llibres Lliures
Com ho fem?

Les persones que us vulgueu desprendre dels vostres llibres els podeu portar a la llibreria o podem anar-los a recollir i nosaltres els hi donarem caliu als nostres prestatges organitzats. Les persones que vulgueu llegir i regalar lectura podeu venir a emportar-vos els llibres que vulgueu. Així de fàcil!

Com ho fem sostenible?

Cap institució ens recolza econòmicament i hem de fer front a les factures (lloguer, aigua, llum, telèfon, internet, publicitat...) així que el nostre finançament és a través de les sòcies i de les donants. Per això, quan us emporteu un llibre us demanarem si voleu deixar una donació, la que vosaltres considereu i sempre que estigui a les vostres mans fer-ho. Moltes gràcies!

#llibreslliures 
#alliberalacultura
Llibres alliberats

Cada vegada que tu t'emportes un llibre nosaltres l'anotem i el segellem, això vol dir que el llibre és lliure. Durant l'any 2015 vam fer càlculs i les xifres són molt bones: més de 7300 llibres alliberats durant l'any, amb una mitjana de, aproximadament,  600 llibres lliures al mes. També fem donacions a entitats socioculturals (per a més informació contacta amb nosaltres).

Donació llibres lliures

> Llibres alliberats a l'any 2015.

#alliberalacultura
bottom of page