top of page
EQUIP LLIURES

L'equip que fa possible que la Llibreria dels llibres que ni es compren ni es venen, està format per persones voluntàries que de forma desinteressada guardem unes hores de les nostres agendes per a dedicar-les al projecte. El nombre de persones varia durant l'any, però normalment som més de 15 persones que ens hi dediquem activament. Cadascuna realitza les tasques en les que se sent més còmoda, qualsevol suport és benvingut!

Voluntariat Llibres Lliures
Persones que ho fan possible

Vols saber amb qui et trobaràs a la llibreria? Un equip de persones que com tu creuen en el projecte i fan possible, amb la seva dedicació i entusiasme, que continuï dempeus.

Agraïm sincerament l'ajuda de moltes persones que, tot i que ja no participen activament en l'equip, han deixat una petjada molt gran a l'associació i continuen sent companys i companyes de la Llibreria Llibres Lliures: Óscar, Rosa, Belén, Eli, Esperanza, Jose, Laura, Liliana, Jordi, Ángel, Ramón, Jordi, Miquel, Enrique, Mª Antònia, Carlos, David, María, Miguel, Toni, Diana, Isabel, Enric, Abel, Anna, Ernest, Gemma, Sergi, Lucía, Marina, Pau, Susana, Salomé, Valeria, José Manuel, Vicky, Antonio Herrera... moltíssimes gràcies per tot!

Com puc fer-me voluntària?

Si creus en la cultura lliure ja estàs en l'equip! Si a més a més pots donar-nos un cop de mà fantàstic. Només t'has de posar en contacte amb nosaltres responent el formulari que tens a la dreta i en breu t'enviarem un missatge per consensuar un dia per trobar-nos. Al mateix formulari podràs indicar en quines tasques vols participar, tant en la llibreria (atenció al públic, organitzar i seleccionar llibres, etc.) com en l'associació (gestió de sòcies, màrqueting, etc.), tu decideixes!

Qüestionari Voluntariat Llibres Lliures
Reunió d'equip Llibres Lliurs
bottom of page