top of page
EQUIP LLIURES

L'equip que fa possible que la Llibreria dels llibres que ni es compren ni es venen, està format per persones voluntàries que de forma desinteressada guardem unes hores de les nostres agendes per a dedicar-les al projecte. El nombre de persones varia durant l'any, però normalment som més de 15 persones que ens hi dediquem activament. Cadascuna realitza les tasques en les que se sent més còmoda, qualsevol suport és benvingut!

Voluntariat Llibres Lliures
Persones que ho fan possible

Vols saber amb qui et trobaràs a la llibreria? Un equip de persones que com tu creuen en el projecte i fan possible, amb la seva dedicació i entusiasme, que continuï dempeus.

IMG_20180709_172159
IMG_20180709_172159

Llibretera el dilluns matí i el dijous tarda. Coordinadora de la llibreria.

press to zoom
Leo
Leo

Llibretera el dimarts al matí.

press to zoom
Josep
Josep

Llibreter els divendres al matí.

press to zoom
Jordi
Jordi

Llibreter els dimarts a la tarda.

press to zoom
Jessica
Jessica

Llibretera els dimecres al matí.

press to zoom
David
David

Llibreter els dimecres a la tarda.

press to zoom
Natali
Natali

Llibretera dimarts a la tarda.

press to zoom
Susanna
Susanna

Llibretera els dijous per la tarda.

press to zoom
Erle
Erle

Llibretera els divendres per la tarda i els dissabtes al matí.

press to zoom
Joan
Joan

Llibreter els dissabtes al matí.

press to zoom

Agraïm sincerament l'ajuda de moltes persones que, tot i que ja no participen activament en l'equip, han deixat una petjada molt gran a l'associació i continuen sent companys i companyes de la Llibreria Llibres Lliures: Óscar, Rosa, Belén, Eli, Esperanza, Jose, Laura, Liliana, Jordi, Ángel, Ramón, Jordi, Miquel, Enrique, Mª Antònia, Carlos, David, María, Miguel, Toni, Diana, Isabel, Enric, Abel, Anna, Ernest, Gemma, Sergi, Lucía, Marina, Pau, Susana, Salomé, Valeria, José Manuel, Vicky, Antonio Herrera... moltíssimes gràcies per tot!

Com puc fer-me voluntària?

Si creus en la cultura lliure ja estàs en l'equip! Si a més a més pots donar-nos un cop de mà fantàstic. Només t'has de posar en contacte amb nosaltres responent el formulari que tens a la dreta i en breu t'enviarem un missatge per consensuar un dia per trobar-nos. Al mateix formulari podràs indicar en quines tasques vols participar, tant en la llibreria (atenció al públic, organitzar i seleccionar llibres, etc.) com en l'associació (gestió de sòcies, màrqueting, etc.), tu decideixes!

Qüestionari Voluntariat Llibres Lliures
Reunió d'equip Llibres Lliurs
bottom of page