top of page
ASSOCIACIÓ LLIBRES LLIURES DE CATALUNYA

La nostra associació va néixer a l'agost de 2013 amb la intenció de promoure la cultura sense que la qüestió econòmica fos un impediment. El nostre objectiu és fer que tothom pugui accedir a la cultura i pensem que la millor manera d'aconseguir-ho és promoure que els llibres no tinguin cost. També promocionem la cultura al barri a través de tallers, presentació de llibres, recitals poétics, espais de lectura, etc. 

Inici Llibres Lliures

> Celebració del 1er any de LLIBRES LLIURES

Participa-hi, feste sòcia!

Per a que aquest projecte sigui real, necessitem formar una comunitat compromesa amb la idea de la cultura lliure. Les sòcies són responsables de prendre decisions importants per a la vida de l'associació. Anualment realitzem, com a mínim, dues assemblees per tal de revisar objectius, rendir comptes i proposar canvis. 

Les sòcies també són una de les nostres principals fonts de finançament gràcies al seu recolzament econòmic anual de 15€. Amb aquesta aportació, tens dret a un carnet de sòcia que t'atorga diferents beneficis culturals en col·laboració amb d'altres entitats. 

Com puc fer-me sòcia?

​Pots realitzar l'ingrés de la quota anual de 15€ seguint alguna de les següents opcions:

  • A través de Paypal mitjançant targeta de dèbit o de crèdit.

  • Per transferència bancària al compte: Triodos Bank nºIBAN: ES71 1491 0001 2521 5701 0329 (indicant "Nou soci + nom complet")

  • Visitant la llibreria, una persona voluntària t'ajudarà!

Recordeu que amb qualsevol d'aquestes formes d'inscripció ens heu de fer arribar el formulari de subscripció a C/Cantàbria, 72 a on us entregarem el carnet al moment.

Carnet Llibres Lliures
Ajuda'ns, comparteix!

Ens pots ajudar fent difusió amb cartells i/o compartint el projecte a les xarxes i en converses amb les teves amigues lectores. I, per suposat, venint a la llibreria a llegir i/o donar-nos un cop de mà. També pots realitzar una donació econòmica esporàdica al nostre número de compte: ES71 1491 0001 2521 5701 0329 (Triodos Bank), o formar part del nostre grup de teaming. Qualsevol aportació és molt ben rebuda, moltes gràcies!

Associació Llibres Llures de Cataunya
bottom of page